Kurutulmuş Çiçek Buketi

Son yılların çiçek trendleri bir hayli değişti. Artık canlı çiçeklerin oldukça güçlü bir rakibi var. Bu güçlü rakip kurutulmuş çiçek buketi çeşitlerinden başkası değil. Özel teknikler kullanılarak renk kaybı ya da yaprak kaybı yaşanmadan kurutulan çiçekler, muazzam görünümü ile göz kamaştırıyor. Bu çiçekler hem nostaljik bir havaya sahip, hem de çok yoğun bir emekle hazırlandıkları için ayrı bir anlam taşıyor.

Özel günlerde sürekli aynı çiçek çeşitlerini göndermekten sıkıldıysanız, artık hiç tereddüt etmeden kurutulmuş çiçek buketi gönderimi yapabilirsiniz. Doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü gibi günlerde hatta anneler gününde dahi kurutulmuş çiçeklerle harika bir sürpriz yapmanız mümkün olabilir. Peki, kurutulmuş çiçeklerin sunduğu avantajların neler olduğunu biliyor musunuz?

cicek

Kurutulmuş Çiçek Buketinin Avantajları

Öncelikle canlı çiçeklerin bir süre sonra solmaya mahkum olduğunu biliyorsunuz. Maalesef bir süre yaşam alanlarını süslüyor olsalar da bu süre dolduğunda solarak atılmaya mahkum oluyorlar. Ancak kurutulmuş çiçekler yıllarca saklanabiliyor. Dolayısıyla birine bu çiçekleri gönderdiğinizde kalıcı bir hatıra da bırakmış oluyorsunuz.

Aynı zamanda kurutulmuş çiçekler dekorasyon amacıyla da kullanılabiliyor. Güzel ve şık bir dekoratif obje olabilmeleri, bu çiçekleri özel kılan unsurlar arasında yer alıyor. Elbette çiçeği alan kişi için de bir avantaja dönüşüyor. Evinde ya da ofisinde çiçeğini uzun süre dekoratif olarak kullanabiliyor. Kurutulmuş çiçekler için de internetten kolaylıkla sipariş verilebildiğini hatırlatalım.