Kutuda Gül Tasarımları

Kutuda çiçek dizaynlar artık eskisinden çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. Alternatif bir aranjman arayanlar ya da klasik buketler göndermek istemeyenler tercihini kutuda gül tasarımları yönünde kullanıyor. Son derece şık bir görünüme sahip olan bu tasarımlar arasında en çok tercih edileni elbette kırmızı güller oluyor. Eşinize ya da sevgilinize göndermek için siz de bu özel dizaynlara yönelebilirsiniz.

Bu arada artık beyaz güllerle de kutuda gül tasarımları hazırlanmaya başlandı. Üstelik hem beyaz hem de kırmızı güllerin bir arada kullanıldığı modeller de seçenekleriniz arasında yer alıyor. Şıklığı ile göz kamaştıran bu güzellikler sevgililer günü, anneler günü gibi günler için gönderime gayet uygun!

kutuda-gul-cicegi

Sevgilinizi Kutuda Güller ile Şaşırtın!

Aynı zamanda sevgilinizin ya da eşinizin doğum gününde de bu özel tasarımları göndermeyi tercih edebilirsiniz. Elbette evlilik yıldönümü ya da tanışma yıldönümü gibi özel günler için de gül modellerinin ideal bir seçenek olduğu biliniyor. Bu defa buket gül ya da vazoda gül modellerini göndermek yerine kutuda gül tasarımları arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

En güzel kutuda gül aranjmanlarına göz atmak için hemen sitemize tıklayın. Online sipariş sitemizde sizler için hazırladığımız ve şıklığı ile göz alıcı bir güzellik sunan güllere göz atabilirsiniz. Dilediğiniz model için siparişinizi bize ulaştırmanız halinde olası en kısa sürede teslimatı gerçekleştiriyoruz. Bu şıklıktan sevdiklerinizi mahrum bırakmayın.