Mor Beyaz Lisyantuslar

Bahar aylarında açmaya başlayan ve yaz aylarında en güzel halini alan lisyantuslar mor ve beyaz rengin buluşmasıyla baş döndüren bir güzellik sergiliyor. Son dönemde mor beyaz lisyantuslar ile hazırlanan aranjmanların büyük bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Beyaz ve mor renkler bu çiçeklerde en çok tercih edilen renklerin başında geliyor. Çünkkü lisyantuslar en çok bu iki renkte asil duruşunu ortaya koyabiliyor.

Lisyantus

Renklerine Göre Lisyantusların Anlamı

Peki, bu özel çiçeklerin renklerine göre ne anlama geldiklerini merak ediyor musunuz? Aslında sevdiklerinize mor beyaz lisyantuslar gönderirken hangi mesajı da iletmiş olduğunuzu hemen açıklayalım. Beyaz lisyantuslar iki farklı anlam taşıyor. Bunlar masumiyet ve sadelik oluyor. Bir arada ise saf ve masum sevgi anlamına gelebiliyor.

Pembe renkte olan lisyantuslar ise hem şefkati hem de zarafeti simgeliyor. Pembe renkte olan bir çiçeği gönderdiğinizde, “çok zarifsin” mesajını da karşı tarafa iletmiş olursunuz. Gelelim en çok merak ettiğiniz renk olan mora… Mor renkte lisyantuslar asalet ve aynı zamanda derin sevgi anlamını taşıyor.

Zira mor zaten asaletin rengidir ve diğer renklerde lisyantuslar ile mor renkte olan görünüm bakımından aynı olsa da yarattığı hava bakımından ayrılıyor. Siz de sevdiklerinize özel günlerde farklı bir çiçek gönderebilir, mor ile beyazın buluşmasından doğan muazzam duruşu ile mor ve beyaz lisyantusları seçebilirsiniz. En şık aranjman örneklerine internet üzerinden de göz atabilirsiniz.