Mor Çiçek Buketi

Son yılların çiçek trendleri incelendiğinde, bazı buketlerin bir hayli popülerlik kazandığını görmek mümkün olabiliyor. Bu buketler arasında mor çiçek buketi de bulunuyor. Son derece şık bir görünüme sahip olmasının yanı sıra mor rengin popülerlik kazanması ile beraber bu tasarımların dikkat çekecek bir ilgi görmesini beraberinde getirdi. Sevdiklerinize şık bir sürpriz yapmak için bu buketlere göz atabilirsiniz.

Eğer siz de bu buketlere göz atarsanız, oldukça farklı çiçekler kullanılarak mor çiçek buketi seçeneklerinin hazırlandığını görebilirsiniz. Mor güllerden menekşelere kadar uzanan geniş bir çiçek skalası ile karşılaşmak mümkün olabiliyor. Bu çiçekler özellikle aranjmanlarda da oldukça yoğun bir şekilde kullanılıyor.

mor-cicek

Mor Çiçek Aranjmanları ile Büyüleyici Bir Güzellik!

Bu çiçek çeşitleri mor buketlerde kimi zaman beyaz renkte çiçekler ile buluşuyor. Gayet etkileyici bir görünüm kazanan mor buketlerde beyaz renkte çiçekler tamamlayıcı bir görev üstleniyor. Bu şık dizaynlar arasında morun farklı tonlarının kullanıldığı buketlerin de olduğunu söyleyebiliriz. Hatta gelin el çiçeği olarak dahi farklı mor tonlarının buluşmasından doğan muazzam bir buket modeli tercih edilebiliyor.

Birbirinden şık buketleri sevgililer günü, anneler günü ya da yıldönümlerinde tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinizin doğum günlerinde gönderim için de mor buketler ideal bir alternatif olabiliyor. Elbette özel günleri beklemeniz gerekmiyor. Sıradan bir günde de buket gönderimi yaparak sevdiklerinizi şımartın! Bu arada online olarak fiyatı gayet cazip olan buket modellerine göz atabilirsiniz.