Neden As Çiçek?

Çiçek göndermek istediğinizde hangi çiçeği seçtiğiniz kadar, hangi adresten gönderim yaptığınız da büyük önem taşır. Bu noktada neden as çiçek sorusunun yanıtını da sizlerle paylaşalım. Çiçekleri gönderime hazırlamak ya da birbirleri ile uyumlu olan çiçekleri bir arada bir aranjman şeklinde kullanmak hem bilgi hem de tecrübe gerektirir. Aynı zamanda estetik bir bakış açısı da gereklidir.

İşte bu noktada neden as çiçek sorusu da yanıtını buluyor. Çiçekçilik sektöründe 38 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan As Çiçek Evi en farklı ve en özel çiçekleri bulabileceğiniz adreslerden biri haline geldi. Sadece taze çiçekleri kullanarak şık tasarımlar hazırladığından, çiçek siparişi verdiğinizde en taze ve en diri çiçeklerin ilgili adrese ulaşacağından da emin olabiliyorsunuz.

nedenascicek

As Çiçek Evi’nin Farkı Ne?

Aynı zamanda As Çiçek Evi hazırladığı tasarımlarda çiçekler kadar kullanılan saksı ya da vazo çeşitlerine de özeniyor. Adeta bir sanat eserini andıran vazo ya da saksılar, çiçeklerin muhteşem güzelliğini de daha fazla ön plana çıkarıyor. Pek çok çiçekçi adresi ise sıradan vazolar ya da saksılar kullandığından bu noktada da fark kendiliğinden ortaya çıkıyor.

Cazip fiyat noktası da gözden kaçırılmayacak detaylar arasında yer alıyor. Yılın belirli dönemlerinde değil, tüm yıl boyunca son derece uygun fiyatlar sunuyor olması, yüzlerce kişinin çiçek göndermek için bu adresi tercih etmesini beraberinde getiriyor.