Nişan El Çiçeği Modelleri

Yakın zamanda nişan töreni yapacak olan gelin adayları rotasını hemen nişan el çiçeklerine çeviriyor. Artık nişan buketlerinin çok daha gösterişli ve estetik açıdan çok daha güzel bir görünüm sergilediğini söylemek mümkün. Bu nedenle gelin adayları nişan el çiçeği modelleri arasından seçim yapmakta bir hayli zorlanabiliyor.

Peki, son dönemde hangi nişan çiçekleri popüler? Eğer modaya uygun bir tercih yapmak istiyorsanız hangi tasarımların popüler olduğuna dair fikrinizin olması gerekir. Öncelikle kurutulmuş çiçeklerde hazırlanan nişan buketleri de son dönemde çok daha fazla ilgi görmeye başladığını belirtelim. Nişan çiçeği ne uzun bir süre muhafaza etmek ve anı olarak saklamak isteyen gelin adayları tercihini bu yönde kullanıyor.

nisan-el-cicegi-modeli

2019 Popüler Nişan Buketi Çeşitleri

Aynı zamanda lale çeşitleri ile hazırlanan nişan buketleri de popüler tasarımlar arasında yer alıyor. Farklı renklerde lalelerle hazırlanan rengarenk bir nişan buketine alternatif olarak sadece tek renkli lale ile hazırlanan buketler de tercih edilebilir. Kır çiçekleri zaten her dönemin popüler çiçekleri arasında yer alıyor. Gelin adayları gönül rahatlığı ile tercihini kır çiçekleri ile hazırlanmış buketlerden yana kullanabilir.

Papatyalar yine bir diğer seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Renkli ya da beyaz renkte papatyalarla hazırlanmış olan buketler nişan törenlerine çok yakışıyor. Bu nedenle rahatlıkla papatya buketleri ile hazırlanan tasarımları da tercih edebilirsiniz. En popüler nişan el çiçeği çeşitlerini sitemizde inceleyerek uygun fiyatla sipariş vermenin keyfini yaşayabilirsiniz.