Nişanlıya Gönderilecek Çiçekler

Çiftler için nişanlılık dönemi hem hareketli hem de heyecanla geçen bir dönemdir. Bir yandan nişanlanmanın heyecanını yaşarken diğer yandan tüm hızıyla devam eden evlilik hazırlıkları bir hayli yorulmalarını da beraberinde getirebiliyor. Bu yorgunluğu tatlı bir gülümseye çevirmenin yolu ise çiçeklerden geçiyor. Özellikle erkekler nişanlıya gönderilecek çiçekler hakkında fikir edinerek nişanlılarını mutlu edebilir.

Akıllardan ilk geçen kırmızı güller oluyor. Elbette nişanlıya gönderilecek çiçekler arasında kırmızı güller lider konumda bulunuyor. Çünkü aşkı simgeleyen en özel çiçeklerden biri de kırmızı güllerdir. Ancak tek tercihiniz bu çiçek olmak durumunda değil. Nişanlılığın neşesine ve heyecanına uyum sağlayan mevsim buketleri de seçenekleriniz arasında yer alıyor.

ascicekevi5

Lale Aranjmanlarına Mutlaka Göz Atın!

Bu arada laleler asil duruşları ile çiftler için son derece ideal olabilecek çiçek çeşitleri arasında bulunuyor. Siz de lalelerden hazırlanan muazzam aranjmanlara göz atarak beğendiğiniz bir modeli nişanlınıza gönderebilirsiniz. Aynı zamanda lale ve papatyalar gibi farklı çiçeklerden hazırlanan aranjmanların da bu coşkuya gayet uygun olduğunu belirtebiliriz.

Saksı çiçekleri bu dönemde pek akla gelmez ama harika bir seçenektir. Nişanlınıza ömür boyu bakacağı ve sizi hatırlatan bir saksı çiçeği gönderebilirsiniz. Seçenekleriniz oldukça fazla ve ilk sırada da orkideler yer alıyor. Beyaz ve masum bir orkide en ideal seçim olabilir. Kır çiçeklerini de unutmamak lazım. Muazzam kokularıyla harika bir kır çiçeği buketini gönderebilirsiniz.