Nişantaşının En Sevilen Çiçekçisinden Gül Aranjmanları

Çiçek dendiğinde ilk akla gelenlerden biri muhteşem duruşları ve göz alıcı renkleriyle güllerdir. Bu özel çiçeklerle onlarca farklı aranjman hazırlanabiliyor. Muazzam bir görünüme sahip olan güller kimi zaman geçmiş olsun dileklerine, kimi zaman da evlenme tekliflerine eşlik ediyor. Sizlere bu özel çiçeklerle hazırlanan, Nişantaşı’nın en sevilen çiçekçisinden gül aranjmanları önerilerinde bulunacağız, hazır mısınız?

Öncelikle çiftler tarafından tercih edilebilecek çiçeklerle başlayalım! Kırmızı güllerin bir yıldız gibi parladığı bu tasarımlar romantik duruşlarıyla çiftlerin her daim gözdesi oluyor. Özellikle kalp şeklinde dizayn edilmiş olan tasarımları mutlaka incelemelisiniz. Sevgililer günü, evlenme yıldönümü gibi özel günlerde gönderim için en ideal seçeneklerden biri olan kalpli gül aranjmanları görenlerden tam not almayı başarıyor. Bu nedenle Nişantaşı’nın en sevilen çiçekçisinden gül aranjmanları önerileri arasında da kendine bir yer bulmayı başarıyor.

En Güzel Gül Aranjmanlarıyla Sürpriz Yapın!

Öncelikle sizlere en taze güller ile hazırlanan buketlerden söz etmek istiyoruz. Eşinize, sevgilinize ya da annenize gönderebileceğiniz bu özel buketler çeşitli süslemeler ile göz alıcı bir görünüm kazanıyor. Elbette seçeneklerini sadece güllerle hazırlanan bu muhteşem buketlerden ibaret değil. Şık bir vazo içerisinde tanzim edilen güller de seçenekleriniz arasından size göz kırpıyor. Tercihinizi vazoda hazırlanan bu özel çiçeklerden yana da kullanabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizin işyerine çiçek göndermek istediğinizde vazolu gül aranjmanları çok daha ideal bir seçenek olacaktır.

cicek-aranjmanlari-nisantasi

Rengarenk güller ile hazırlanan bir kucak dolusu çiçek buketi kuşkusuz herkesi çok mutlu eder! Kırmızı, beyaz ve pembe güllerle dizayn edilen bu aranjmanlar sevgililer günü ya da anneler günü gibi özel günler için de tercih edilebilir. Güllerin tüm güzelliğini ve zarafetini cömertçe sergilediği tasarımlar çeşitli mekanlarda dekoratif süsleme amacıyla da kullanılıyor. Mekanı süslemek istediğiniz dedi hiç tereddüt etmeden renkli gül aranjmanlarını tercih edebilirsiniz.

Bu arada güller kimi zaman farklı çiçek türleri ile de buluşabiliyor. Atatürk çiçeği, orkide, şakayık, lilyum, lisyantus, papatya ve mevsim çiçekleri gibi farklı çiçeklerin bir arada kullanıldığı tasarımlar gösterişli ve bir o kadar da etkileyici bir duruş sergiliyor. Sevdiklerinize doğum günleri gibi özel günlerde gösterişli bir çiçek göndermek istediğinizde bu tasarımları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Yeni bebek kutlamaları, işyeri açılışları ya da yeni işe başlama gibi durumlarda bu özel tasarımlar tercih edilebilir.

Kutuda Gül Aranjmanlarını İnceleyin!

Farklılık arayanlar ise seçimini kutuda gül aranjmanlarından yana yapabilir. Silindir ya da kare gibi şekillerde şık bir kutu içerisinde hazırlanan güller sürpriz yapmanız için en ideal seçeneklerden biridir. Online sipariş sitemizde kalp şeklinde kutu içerisinde hazırlanmış olan ve romantik görünümü ile ön plana çıkan gül tasarımları da yer alıyor. Sevgililer günü, evlilik yıldönümü gibi çiftler için özel olan günlerde bu çiçekler tercih edilebilir. Sevdiğiniz kişiye bir kutu dolusu çiçek göndermek için özel günlerin gelmesini beklemeyin. Sıradan bir günde alınan çiçekler hafızalarda çok daha uzun süre kalabiliyor. Ayrıca çok daha etkileyici oluyor.

Daha da etkileyici bir sürpriz yapmak istiyorsanız sevdiğiniz kişinin isminin baş harfinin güllerle yazıldığı tasarımları tercih edin. Harfli gül aranjmanları sevdiğiniz kişiyi etkilemenin için tüm zarafetini sergiliyor. Bu tasarımlar en taze güller kullanılarak hazırlanıyor. Dolayısıyla güller diri görünümünü uzun süre muhafaza edebiliyor. Harfli gül tasarımları mekanın süslenmesi için de sıklıkla tercih ediliyor. Söz ya da nişan törenleri gibi özel zamanlarda mekanın daha şık bir görünüm kazanması için bu tasarımlardan siz de faydalanabilirsiniz. Hatta düğün salonlarının süslenmesinde dahi harfli gül aranjmanlarından faydalanılabilir.