Öğretmenler Günü İçin Çiçek 10 Farklı Önerisi

Öğretmenler gününde öğretmeninize Çiçeklerin En güzelini almak istediğinizi çok iyi biliyoruz. Bu yüzden sizlere öğretmenler günü için çiçek 10 farklı önerisi sunuyoruz. Tilandsia bitkisi ilk önerimiz olacak. Eşsiz bir duruşa sahip olan bu özel bitkiyi öğretmeniniz de çok sevecek. İkinci önerimiz ise minyatür kumkuat ağacı! Dekorasyona harika bir katkı sunan bu ağaç büyük beğeni alır.

Menekşe ve sukkulentlerle hazırlanan aranjmanı seçebilir ya da pembe güller ile mutlu edebilirsiniz. Bembeyaz duruşu ile harika görünen papatya buketi de seçenekleriniz arasında yer alıyor. Öğretmeninizi öğretmenler gününde mutlu etmek için papatya buketlerini de tercih edebilirsiniz.

ogretmene-cicek

Öğretmenler Günü İçin Hangi Çiçekler Tercih Edilmeli?

Şık bir saksıda hazırlanan sukkulent aranjmanı seçenekleriniz arasında mevcut. Dikensiz bir kaktüs çeşidi olan sukkulentlerin bakımı oldukça kolay. Bir diğer önerimiz de limon ağacı göndermeniz olacak. Minyatür limon ağaçları son yıllarda çok popüler! Öğretmenler odasında dahi bakımı yapılabiliyor. Ayrıca geometrik teraryum çeşitleri de seçenekleriniz arsına bulunuyor.

Evinde de bakımını yapabileceği para ağacı hem popüler hem de son derece şık olan bitkiler arasında yer alıyor. Taş görünümlü vazoda dizayn edilen ve pek çok farklı renkte çiçek türünün kullanıldığı aranjmana da yönelebilirsiniz. Daha fazla sayıda seçenek görmek isterseniz online sipariş sitemize tıklayabilirsiniz. Sitemizde öğretmenler gününe özel onlarca farklı seçenek bulunuyor. Tamamının uygun fiyatlı olması da cabası!