Online Çiçek Siparişi Kaç Günde Teslim Olur?

Sevdiklerinize çiçek göndermek için artık yaşadığınız bölgede size yakın bir çiçekçi aramanıza hiç gerek kalmadı. İnternetten online olarak sadece birkaç dakika içerisinde dilediğiniz çiçeğin gönderimini yapabilirsiniz. Bu durumda online çiçek siparişi kaç günde teslim olur sorusu akıllara gelebiliyor. Siparişini verdiğiniz çiçeğin kaç günde teslim olacağı hangi adresten sipariş verdiğinize göre değişecektir.

Sitemiz üzerinden verdiğiniz çiçek siparişleri aynı gün teslim ediliyor. Ancak siparişinizi saat kaçta bize ilettiğinizin de teslimat saatinde belirleyici bir unsur olduğunu unutmamalısınız. Çok geç saatlerde bize ulaşan siparişleri aynı gün teslim etmemiz olanaksız hale gelebiliyor. Bu durumda bir sonraki gün teslimat gerçekleştiriliyor.

online-cicek-siparisi-kac-gunde-teslim-olur

Çiçek Siparişleri Ne Zaman Teslim Ediliyor?

Çiçek siparişlerinizi mutlaka teslimatın yapılacağı gün iletmek zorunda değilsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize teslim edilmesi için ileri bir tarihi seçerek de siparişinizi bize ulaştırabilirsiniz. Bu sayede sevgililer günü, anneler günü, evlilik yıldönümü ya da sevdiklerinizin doğum günü gibi tüm özel günlerde teslimatın gerçekleştirilmesi için erken bir tarihte sipariş verme şansını kullanmış olacaksınız.

Özel günlerde çiçek göndermeyi unutmak gibi önemli bir riski göze almamanız için de sizlere erken tarihte sipariş vermeyi öneriyoruz. Siparişinizi verirken tarih seçimi yapabilir ve bu sayede sizin belirlediğiniz tarihte seçtiğiniz çiçeğin teslimatını gerçekleştirmemizi sağlayabilirsiniz. Online sipariş sitemizde onlarca farklı çiçek türü ile hazırlanan çok sayıda farklı seçenek sizi bekliyor.