Orkide Gelin Buketi

Asil duruşları ve sıra dışı yaprak görünümü ile en çok tercih edilen çiçeklerden biri olan orkideler artık gelinlerin el çiçeklerinde de karşımıza çıkıyor. Şık bir aranjman eşliğinde muazzam bir görünüme bürünebilen orkide gelin buketi modelleri, hem yaz hem de kış düğünlerinde popüler bir gelin el çiçeği olmayı başardı. Gelinliklere de bir hayli yakıştığını belirtebiliriz.

Orkidelerin muhteşem bir kokuya sahip oldukları da bilinir. Gelinler düğünleri boyunca orkide gelin buketi üzerinden yayılan muhteşem kokuya da bayılıyor. Peki, son dönemde neden gelinlerin bu çiçeği daha fazla tercih etmeye başladığını biliyor musunuz? Bunun nedenlerinin başında hafif dökümlü bir görünüm sergilemesi geliyor.

orkide-gelin-buketi

Gelinlerin Favori El Çiçeği Orkide Oluyor

Prenses kesim gelinliklerden balık kesim gelinliklere kadar hemen her gelinlik modeline uyum sağlayabiliyor olması da orkideleri baş tacı yapan özellikler arasında bulunuyor. En çok tercih edilen rengi tahmin edebileceğiniz gibi beyaz. Fakat toz pembe, fuşya gibi renklerin de tercih edildiğini söyleyebiliriz. Hatta toz pembe ve beyaz renklerin bir arada kullanıldığı el çiçeği aranjmanları da seçilebiliyor.

Mor ve beyaz tonlarının bir arada kullanıldığı aranjmanlar da son dönemde popülerliğini arttırmaya başladı. Eğer siz de yakın zamanda gelin el çiçeği siparişi verecekseniz, orkideleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu şık ve asil çiçeklerin geniş bir renk skalası sunduğunu da belirtelim. Dilediğiniz rengi özgürce seçebilirsiniz.