Özel Çiçek Buketleri

Çiçekler insanların sevincini, neşesini, kıskançlık hissini ve sahiplenme arzusunu en iyi şekilde anlatabilen bitkilerdir. Kelimelerden daha etkili olan özel çiçek buketleri sevdiklerinizin hafızasından silinmeyecek izler bırakabilir. Sevdiklerinize iyi bir sürpriz yapmak istiyorsanız onlara bir buket çiçek gönderebilir ya da hediye edebilirsiniz.

Çiçek buketi yollamanın herhangi bir zamanı yoktur. Özel günlerde gönderebileceğiniz çiçek buketlerini aynı zamanda sevdikleriniz mutlu etmek istediğiniz sıradan günlerde de gönderebilirsiniz.

Yeni iş veya terfi, geçmiş olsun dilekleri, yeni yıl kutlaması, yıldönümü, tebrik, özür dileme gibi pek çok farklı özel durum için de çiçek buketi gönderebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta göndereceğiniz çiçeğin hangi amaçla gönderiliyor olduğudur.

ozel-cicekler

Buketleri Nasıl Seçmeli?

Çiçeklerin her biri farklı anlamlar taşıdığı için ifade etmek istediğiniz duygu ve düşünceyi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz modelleri seçmeniz gerekmektedir. Örneğin, özür dilemek için özel bir çiçek buketi göndermek istiyorsanız o kişiye iyi bir özür notu ile birlikte kırmızı bir gül buketi gönderebilirsiniz. Sevginizi ifade etmek istediğiniz kişiye normal zamanlarda ise papatya buketi gönderebilirsiniz.

İnsan duygularını en iyi biçimde ifade eden çiçekler, hediye ettiğiniz kişinin ömür boyu unutamayacağı güzel hatıralara sahip olmasını sağlar. Duruma ve duygulara uygun olan çiçekleri hediye ederken, çiçeğinizin üzerine ufak bir not yazmayı da unutmayın. Böylelikle sevdiğiniz kişiye yaptığınız bu sunum hediyenizin daha anlamlı olmasını da sağlar.