Özel Gün İçin Çiçek

Özel günlerde sevdiklerinize her yerde bulunabilecek klasik çiçek buketlerini göndermek istemezsiniz. Bunun yerine özel olarak hazırlanan çiçekleri tercih etmek istediğinizi çok iyi biliyoruz. Evlilik yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü ya da anneler günü gibi özel gün için çiçek çeşitlerini itina ile seçmenin en kolay yolu online sipariş sitemizdir. Sadece tek tıkla onlarca farklı çiçeği inceleyebilirsiniz.

Ayrıca sitemizde butik çiçek tasarımları da bulunuyor. Gösterişli duruşları ile ön plana çıkan ve son derece ihtişamlı çiçeklerle hazırlanan butik çiçek tasarımları görenlerden tam not almayı başarıyor. Siz de açılışlar ya da davetler gibi özel günler için yakınlarınıza butik çiçek tasarımlarını gönderebilirsiniz. Muazzam bir duruş sergileyen bu tasarımlar taze çiçeklerle hazırlandığından muntazam formunu uzun süre koruyabiliyor.

ozel-gun-icin-cicek

En Özel Çiçek Aranjmanları Sitemizde!

Son dönemin popüler tasarımları arasında yer alan teraryumlar da güçlü bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Minyatür boydaki bitkiler ve küçük aksesuarlar ile hazırlanan teraryum çalışmaları sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Bu tasarımları yakınlarınıza hem özel günlerde hem de sıradan bir günde gönderebilirsiniz. Üstelik teraryum çeşitleri de geniş bir model skalası halinde sizlere sunuluyor.

Romantik görünümüyle dikkat çeken özel çiçek tasarımları da eşiniz ya da sevgilinize gönderebileceğiniz şık bir hediye olabilir. En güzel ve en taze kırmızı gülleri kullanarak hazırladığımız buket çiçekler ya da kutu gül aranjmanları özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilecek tasarımlardır.