Özel Günlere Özel Tasarım Çiçekler

Sevdiklerinizin özel günlerinde onlara en özel çiçek aranjmanları göndermek isteyebilirsiniz. Elbette tercihinizi klasik bir duruş sergileyen çiçek çeşitlerinden yana yapmak istemiyorsunuz. İşte bu durumda devreye muazzam bir görünüm sergileyen çiçek aranjmanları giriyor. Tercihinizi rahatlıkla özel günlere özel tasarım çiçekler yönünde kullanabilirsiniz.

Özel aranjmanlarda genellikle birkaç farklı çiçek türü bir arada kullanılıyor. Bu sayede çiçeklerin birbirleriyle olan uyumundan doğan şık bir görünüm yakalanmaya çalışılıyor. Hazırlanan tasarımlarda süsleme amacıyla kullanılan materyaller de büyük bir önem taşıyor. Süsleme amacıyla genellikle mevsim yeşillikleri gibi şık parçalar kullanılıyor. Eğer özel günlere özel tasarım çiçekler göndermek isterseniz bu aranjmanlara öncelik vermenizde fayda var.

ozel-gunlere-ozel-tasarim-cicekler

Hangi Çiçekler Özel Günlerde Gönderim İçin Uygun?

Söz konusu özel günler olduğunda pek çok kişinin çiçek seçiminde son derece zorlandığı dikkat çekiyor. Hangi çiçeklerin özel günlerde gönderin için uygun olduğu konusunda akıllar karışabilir. Oysa bu kadar endişe etmeye hiç gerek yok. Sadece özenle hazırlanmış ve içerisinde taze çiçeklerin kullanıldığı aranjmanlara yönelmeniz yeterli olacaktır. Gayet şık bir seçim yapmış olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kır çiçekleri ya da mevsim çiçekleri ile hazırlanan tasarımlar hem renkleri hem de dinamik bir görünüm sunmaları ile özel günlere çok yakışıyor. Mevsim buketleri eşsiz kokularıyla da ön plana çıkıyor. Elbette evlilik yıldönümü gibi özel günlerde içerisinde aşkı sembolize eden kırmızı güllerin bulunduğu bir aranjmana yönelmeniz de mühim! Hatta sadece kırmızı güller ile hazırlanan özel tasarım çiçek tanzimlerini de seçebilirsiniz.