Pastel Tonlarda Gelin Çiçekleri Nasıl Hazırlanır?

Gelinler için ellerinde taşıyacakları çiçekler çok büyük önem taşıyor. Tüm dikkatlerin üzerlerinde olduğunu bilen gelinler elbette çiçeklerinin harika bir görünüm sergilemesini istiyor. Ancak gelin çiçeği ile düğün konsepti ve gelinlik modeli arasında da bir uyum olması gerektiğini unutmayın. Bu yüzden her çiçek, her gelinlik ya da her düğün için uygun olmayabilir. Eğer pastel tonlarda gelin çiçekleri nasıl hazırlanır sorusunun yanıtını merak ediyorsanız düğünde ya da gelinlikte mutlaka rustik bir hava olması lazım.

Eğer kurutulmuş yaprak ya da çiçeklerle süslenirse bu durumda bohem gelinlikler ya da bohem stilde düğünler için harika bir gelin el çiçeği elde edilmiş olur. Pastel tonları aslında son dönemde en çok tercih edilen çiçeklerin de başında geliyor. Güllerle dizayn edilen gelin çiçekler her daim popülerliğini koruyor. Pastel tonlarla çok daha şık bir duruş kazandırılmış olan güllü gelin el çiçekleri istisnasız her gelinliğe ve düğün konseptine uyum sağlıyor.

Pastel Tonlarda Gelin Çiçeği Modelleri

Bu tonlarda olan gelin çiçekleri için öncelikle taze ve pastel tonlarını taşıyan çiçeklerin özenle seçilmesi gerekiyor. Sonrasında ise çiçeklerin buket formunu kazanması için bazı malzemelere ihtiyaç duyulabilir. Danteller, tüller, kurdeleler gibi çeşitli malzemeler ile gelin çiçeğine şık bir buket görünümü kazandırılıyor. Ancak bu şıklığı yakalamak da elbette bir ustalık istiyor.

Bu yıl en güzel gelin el çiçeklerini hazırlayarak beğeniye sunuyoruz. Bu özel tasarımlar arasında pastel tonlarını yansıtan modeller de yer alıyor. Laleden güle kadar uzanan pek çok farklı çiçek çeşidi ile dizayn edilen buketler muazzam duruşları ile gelinlilerin bu özel günlerine renk katıyor. Online sipariş sitemize tıklayarak bu özel çiçek modellerini keyifle inceleyebilirsiniz. Elbette çiçeğinizin mutlaka bu tonlarda olması gerekmiyor.

gelin-buketi

En Güzel Gelin El Çiçekleri Sizi Bekliyor

Canlı renkler sunan çiçeklerin de bir arada harika bir görünüm sergilediğini bilmenizde fayda var. Gelinliğinizin modern stilde olması durumunda seçenekleriniz çok daha fazla olacaktır. Bu durumda canlı renkleri taşıyan tasarımlar da tercih edilebilir. Özellikle laleler renkli ve bir o kadar da asil bir duruş sergileyebiliyor. Lale ile hazırladığımız gelin el çiçeği aranjmanlarına mutlaka göz atmalısınız.

Pembe rengin pastel tonlarında olan çiçeklerle de farklı tasarımlar hazırlamayı ihmal etmedik. Bu özel aranjmanlar hem kır düğünleri hem de salon düğünleri için ideal bir seçenek olabiliyor. Kurutulmuş çiçeklerden yana seçim yapmak isteyenleri de unutmadık. Kurutulmuş çiçekler renklerini koruduğundan gelin el çiçeği olarak beklentilerinize uygun bir duruş sergiliyor. Hemen şimdi bu tasarımları da inceleyebilirsiniz. Hem gelinliğinize, hem düğün konseptinize hem de zevklerinize uygun çiçekleri sizlere en makul fiyatlarla sunduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu özel modelleri hemen şimdi inceleyin ve beğendikleriniz için hemen siparişinizi tamamlayın!