Şans Bambularıyla Şirin Aranjmanlar

Uzak doğuda yetiştirilen ve kısa sürede neredeyse tüm dünyada popüler olan bambular artık yaşam alanlarını da süslüyor. Bulundukları haneye iyi şans getirdiğine inanılan ve bu nedenle artık şans bambusu olarak anılan bu bitkiler sıra dışı görünümleriyle yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanıyor. Uzun boyları ve uç bölümü kıvrımlı olan özel duruşu ile dikkat çeken şans bambuları uzun ve ince vazolarda şahane bir görünüm sergiliyor.Şans bambuları artık daha farklı aranjmanlarda da kullanılmaya başlandı. Daha kısa boylu olan şans bambuları minyatür yapıdaki bir çiçek arabası ya da bisiklet gibi özel tasarımlar içerisinde şık bir duruş sergiliyor. Özel günlerde sevdiklerinize gönderim için harika bir seçenek olabilen bu tasarımları iyi şansa ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz yakınlarınıza da gönderebilirsiniz.

Şans Bambularıyla Tanışın

Evinizde, işyerinizde dilediğiniz her yerde bulundurabileceğiniz ve dekoratif açıdan da gayet hoş bir görünüm sergileyen şans bambusu çeşitleri arasında farklı çiçekler ile bir arada kullanılan aranjmanlar da bulunuyor. Örneğin rengarenk ve mis kokulu menekşeler ile şans bambularının bir arada kullanıldığı aranjmanları mutlaka incelemelisiniz.Sadece çalışma masasında dahi konumlandırılabilecek ebatlarda olan aranjmanlar da seçenekler arasında yer alıyor. Menekşelerin yerine daha farklı çiçekler ile bir arada kullanılan bambuların tüm özel günler için ideal bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Sevgilinize Sürpriz Yapın!

Sizin için en özel kişi olan sevgilinize sadece sevgililer gününde değil, farklı günlerde de çiçek gönderimi yapabilirsiniz. Hatta şans bambularıyla hazırlanan bu şık aranjmanlar ile sevgilinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz. Bu tasarımları internetten online olarak kolayca inceleyebilir ve online şans bambusu siparişi verebilirsiniz. Böylece çok daha uygun fiyatlar ile karşılaşmış olacaksınız.