Şans Bambusu Nasıl Seçilir?

Bambular çok uzun yıllardır pek çok kültürde önemli bir yere sahip. Özellikle iyi şans getirdiğine inanılması nedeniyle çok sayıda kişi evinde ve işyerinde bambu bulundurmaya özen gösteriyor. Bu noktada şans bambusu nasıl seçilir sorusu da akıllarda yer etti. Bambu seçerken birkaç hususa dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Öncelikle bambuların canlı görünmesi gerekiyor. Yeşil renkte olan bu özel bitkilerin renginin sarıya çalması yakın zamanda kuruyabilecekleri anlamına geliyor. Dolayısıyla şans bambusu nasıl seçilir sorusunun ilk yanıtı elbette canlı yeşil renkte olan bambulara yönelmeniz olacak. Taze olan bambular çok daha uzun süre canlı kalabildiği için siz de tercihinizi her daim taze olan bambulardan yana yapmaya özen gösterin.

sans-bambusu

Kıvrımlı bambu çeşitleri Şans Getiriyor mu?

Bambuları incelerken karşınıza iki farklı seçenek çıkacak. Bunların ilki düz olanlar, diğeri ise üst bölümleri kıvrımlı olan bambulardır. Bunlar bambunun iki farklı türüdür ve hangisinin iyi şans getirdiğini düşünmenize gerek yok. Çünkü her ikisinin de iyi şans getirdiğine inanılıyor ve dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Bu arada en güzel ve en taze bambu çeşitlerini sitemizde bulabileceğinizi de belirtmek isteriz. Bu özel bitkilerle yaşam alanlarınızı donatabilir ya da sevdiklerinizi mutlu etmek için bambu göndermeyi seçebilirsiniz. En güzel bambularla siz de evinizi ve işyerinizi süsleyin. Bu şık tasarımları online sipariş sitemizden inceleyebilir ve dilediğinizi seçerek siparişinizi hemen bize ulaştırabilirsiniz.