Sevgililer Günü Çiçek Trendleri

Sevgilinize hangi çiçeği alacağınıza hala karar vermediğinizi biliyoruz. Sizlere yardımcı olmasını umduğumuz bu yazıyı okuduktan sonra nasıl bir çiçek seçimi yapacağınıza daha kolay karar verebileceksiniz. Çünkü sevgililer günü çiçek trendleri belli oldu! 2018 yılında sevgilinize trend bir tasarım yollayarak, “hangi çiçeği alsam” şeklindeki bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Kırmızı Gül Tacını Yine Kaptırmadı!

Her yıl sevgililer günün en trend çiçeği kırmızı gül oluyor. Bu yıl da gelenek bozulmadı ve kırmızı gül, bu özel günün en trend çiçeği olma unvanını korumaya devam ediyor. Ancak küçük bir detaya da yer verelim. Klasik kırmızı gül buketleri artık fazlasıyla klişeleşti. Bu yüzden sevgililer günü çiçek trendleri kırmızı güllerle hazırlanmış şık aranjmanları işaret ediyor.

[caption id="attachment_637" align="alignnone" width="500"]sevgililer-gunu-cicek-trendi sevgililer-gunu-cicek-trendi[/caption]

Bu aranjmanlarda genellikle cipso, yeşillikler gibi süsleme malzemeleri kullanılıyor. Aynı zamanda farklı çiçeklerin bir arada kullanılması ile elde edilen çarpıcı aranjmanlara da yönelebilirsiniz. Bu yıl kırmızı gülleri tek başına sunmak yerine, yanında sevimli bir ayıcık ya da birkaç uçan balon bulunan aranjmanları tercih etmenizde fayda olacak.

Trendler elbette tek bir tasarımdan ibaret değil. Beyaz papatyalar da kırmızı gülü hemen ardından takip eden bir çiçek trendi oldu. Hatta papatyalar ile kırmızı güllerin buluşmasından doğan şık aranjmanları tercih ederek en trend seçimi dahi yapabilirsiniz. Papatyalar temizliği ve saflığı simgeleyen çiçeklerdir.

Kır Çiçekleri Size Göz Kırpıyor

Eğer trend bir seçim yapmaya önem vermiyorsanız, rotanızı hemen rengarenk kır çiçeklerine çevirin. Bir kucak dolusu kır çiçeği almak, sevgilinizi ya da eşinizi bir hayli mutlu edecektir. Kır çiçeklerinin rengarenk olması, enerjisi ve muhteşem kokuları, sevgililer gününüze keyif ve neşe katabilir. Özetleyecek olursak, sıcak renkleri ile büyüleyici bir duruşa sahip olan kır çiçekleri size sevgililer günü için göz kırpıyor!