Sevgilinize Burcuna Göre Çiçek Gönderin

Sevgilinizi gönderdiğiniz çiçekle sandığınızdan çok daha mutlu edebilirsiniz. Bunun için sevgilinize burcuna göre çiçek gönderin ve öncesinde de hangi burca hangi çiçeğin daha uygun olduğunu öğrenin. Örneğin koç burcu için sümbül, lale ya da papatya harika bir seçenek olabilir. Boğa burcu için de kırmızı güller ya da pembe renkte karanfiller gönderilebilir.

Yengeç burcu insanları beyaz gül, lale ya da nilüfer çiçeklerinden çok hoşlanır. Eğer sevgilinize burcuna göre çiçek gönderin önerimize uymak isterseniz yengeç burcuna bu 3 çiçekten birini gönderebilirsiniz. İkizler burcu insanlarının hoşlandığı çiçekler ise gül, gardenya, sümbül ya da yasemin çiçekleridir. Sevgiliniz aslan burcuysa bu durumda sarı renkte krizantem çiçeği ya da orkide tercih edilebilir.

burca-gore-cicek-onerileri

Burçlara Göre Çiçek Seçimi

Başak burcu insanları sarı menekşeler ve açelya çiçeklerinden çok hoşlanır. Eğer sevgiliniz terazi burcu ise, bu durumda göndermeniz gereken çiçekler pembe gül, pembe krizantem ya da dalya çiçekleri olacak. Akrep burcu olan insanlar ise kırmızı karanfillerden ve hanımeli çiçeklerinden oldukça hoşlanıyor. Yay burcu insanlarının da mor menekşeleri ve zambak çiçeklerini çok sevdiği biliniyor.

Oğlak burcu ile devam edelim. Oğlak burcu insanlarına gönderilmesi gereken çiçekler kadife çiçeği ile kamelya çiçekleridir. Kova burcu insanlarına ise kardelen çiçeği ya da menekşe çiçeği gönderebilirsiniz. Balık burcu insanlarına ise nergis çiçekleri ya da mis kokulu zambaklar gönderilebilir.