Sevgilinize Unutulmaz Anlar Yaşatmak İçin Hangi Çiçeği Seçmelisiniz?

Sevgilinize çiçek göndermek için mutlaka özel günleri beklemeniz gerekmiyor. Sıradan bir günde gelen çiçeklerin çok daha unutulmaz olduğu ve insanları çok daha fazla mutlu ettiği biliniyor. Siz de sevgilinize hiç beklemediği bir anda çiçek göndererek çok daha mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Peki, sevgilinize unutulmaz anlar yaşatmak için hangi çiçeği seçmelisiniz ve neden? Sizlere birkaç öneride bulunacağız.

Sevgiliye çiçek dendiğinde elbette akıllara hemen kırmızı güller geliyor. Ancak kırmızı güller artık çok klasikleşti ve daha farklı çiçeklerle sevgilinizi çok daha fazla mutlu etmeniz de mümkün. Bu nedenle önerilerimizin ilki rengarenk görünümleri ile dikkat çeken mevsim çiçeklerinden yana seçim yapmanız olacak. Mevsimin en güzel çiçeklerinden hazırlanan aranjmanlar sayesinde sevgilinizin yüzünde kocaman bir gülümseme görebilirsiniz.

Antoryum Çiçeği ile Sevgilinizi Şaşırtın!

Sıra dışı görünümü ile ön plana çıkan antoryum çiçeğini de tercih edebilirsiniz. Antoryum çiçeği farklı çiçekler ile bir arada hazırlanarak muazzam bir aranjmana dönüşebiliyor. Sevgilinizi mutlu etmek için antoryum çiçeği ile hazırlanan aranjmanlara yönelebilirsiniz. Üstelik bu tasarımlar arasında gösterişli bir duruş sergileyen modeller de bulunuyor. farklı renk seçenekleri de sunan bu aranjmanlar hem eve hem de işyerine gönderim için gayet uygun!

Beyaz güllerle dizayn edilen aranjmanlar da asil ve etkileyici görünümleri ile ön plana çıkıyor. Beyaz güller zaten tek başına son derece etkileyici bir duruş sergiliyor. Bir de farklı renklerde yaprak ve bitkilerle süslendiğinde ortaya adeta görsel bir şölen çıkıyor. Masum sevgi anlamına gelen beyaz gül aranjmanlarını incelemeden sakın son kararınızı vermeyin.

sevgiliye-cicek-buketi

Kır Çiçekleri ile Sevginizi Belli Edin!

En güzel ve en canlı kır çiçekleri ile hazırlanan aranjmanların da güçlü bir alternatif olduğunu belirtmeliyiz. Kır çiçekleri renklerin en canlı göründüğü çiçeklerdendir. Bu yüzden hazırlanan aranjmanlar da alabildiğine renkli ve etkileyici bir görünüm alıyor. Bu defa sevgilinize kır çiçekleri ile “seni seviyorum” diyebilir ve mutluluğuna tanıklık edebilirsiniz. Elbette lilyumları da unutmamak lazım.

Lilyumlar harika kokuları ile dikkat çeken ve sıra dışı çiçek görünümleriyle vazgeçilmezlerden biri olan çiçeklerdir. Usta ellerde şık bir aranjmana dönüştüklerinde ortaya muazzam bir görünüm çıkıyor. Siz de lilyum çiçekleri ile dizayn edilen modellere göz atın. Sevgilinize eşsiz kokusu ile göz kamaştıran bu aranjmanlardan gönderebilirsiniz. Bu arada lilyumlar dalından koparıldıklarında da taze görünümlerini uzun süre muhafaza edebilen çiçeklerdir.

Aslında sevgilinize hangi çiçeği gönderirseniz gönderin mutlaka mutlu olacaktır. Önemli olan şık görünen ve taze çiçekler ile hazırlanan bir aranjmanı göndermeniz olacak ki bunun için de online sipariş sitemizde yer alan tasarımlara göz atmanız yeterli olacak. Çünkü tüm çiçek aranjmanlarımızı en taze çiçeklerle hazırlıyoruz. Bu sayede aranjmanlar uzun süre tazeliğini koruyor ve diri görünümünü muhafaza edebiliyor. Hemen şimdi modellere göz atabilirsiniz.