Sevgiliye Çiçek Önerileri

Sevgilinize özel bir günde ya da sıradan bir günde çiçek göndermek isterseniz, yaptığınız seçimle dikkat çekebilirsiniz. Sizlere sevgiliye çiçek önerileri sunarak, sevgilinize kırmızı gül dışında da pek çok farklı çiçeği gönderebileceğinizi aktaracağız. Öncelikle çiçek seçimi yapmadan önce hangi amaçla sevgilinize çiçek göndereceğinizi düşünün. Sadece sevginizi anlatmak içinse, pembe ya da beyaz güller muhteşem bir seçim olacaktır.

Farklı renklerde güller ile hazırlanan aranjmanların da gayet ideal bir tercih olabileceğini söyleyebiliriz. Elbette sevgiliye çiçek önerileri renkli güller ile sınırlı değil. Kır çiçekleri de ideal bir seçenek olarak size göz kırpıyor. Birbirinden şık kır çiçekleri arasında gökkuşağının tüm renklerini bulabilirsiniz.

sevgiliye-cicek-onerileri

Papatyalarla Hazırlanan Aranjmanlar

Masumluğu simgeleyen papatyalar da gayet şık bir görünüme sahip olabiliyor. Ayrıca demet şeklinde hazırlanan papatyalara alternatif olarak papatyaların farklı çiçeklerle buluşmasından doğan aranjmanları da tercih edebilirsiniz. Son dönemde bonsai modellerinin de bir hayli popülerlik kazandığını söyleyebiliriz. Minyatür bir ağaç görünümüne sahip olan bonsailer dekoratif açıdan da sevgilinizi mutlu edecektir.

Teraryum modellerinin de sevgililer için ideal bir seçim olacağını söyleyebiliriz. Cam fanus içerisinde minyatür bitkiler ve çeşitli aksesuarlar kullanılarak hazırlanan teraryumlar sevgilinizin hem evinde hem de işyerinde konumlandırabileceği şık bir seçenek! Son olarak önerimiz orkideler olacak. Orkideler bulundukları ortamın atmosferini değiştirebilen, şık duruşlarıyla estetik bir şıklık sunan çiçek çeşitleri arasında yer alıyor. Sevgilinize orkide de gönderebilirsiniz.