Sevgiliye Gönderilebilecek Çiçek Çeşitleri

Sevgilinize çiçek göndermek istediğinizde tek seçenek olarak hemen kırmızı güllere yönelmeyin. Elbette sevgiliye gönderilebilecek çiçek çeşitleri arasında güller de yer alıyor ancak sürekli aynı çiçeği göndermeniz sevgiliniz için de sıkıcı bir hal alabilir. Onu şaşırtmak için daha farklı çiçek çeşitlerine de yönelmeniz gerekiyor. Peki, hangi çiçekler sevgiliye gönderilir?

Hemen şimdi sevgiliye gönderilebilecek çiçek çeşitleri hakkında bazı önerilerde bulunalım. Mevsim buketleri sevgilinize enerji verecek ve muhteşem görünümü ile evine renk katacaktır. Kocaman bir mevsim buketi göndererek siz de sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Orkide en sevilen saksı çiçeklerinden biri olarak alternatifleriniz arasında yer alıyor. Üstelik sarı, beyaz, mor ve fuşya gibi farklı renk seçenekleri de sunuyor.

sevgiliye-gonderilecek-cicek-cesitleri

Hangi Çiçek Sevgiliye Gönderilir?

Bu arada laleler de romantik bir seçim olabilir. Tek bir renkte laleler ile hazırlanan buketlere alternatif olarak rengarenk lalelerden oluşan buketler de tercih edilebilir. Mutlaka buket şeklinde dizayn edilen çiçekler arasından seçim yapmak zorunda değilsiniz. Saksı çiçeklerinin de kalıcı ve hoş bir seçim olabileceğini unutmayın. Üstelik saksı çiçekleri de geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Bonsai çeşitleri son dönemde çiftlerden büyük talep görmeye başlayan çiçekler arasında yer alıyor. Aynı zamanda teraryum çeşitlerinin de farklı ve şık bir seçim olduğunu gözden kaçırmayın. Sevgilinize özel bir teraryum modelini gönderebilir, evinde ya da işyerinde bakımını yapmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.