Sukulentlerden Oluşan Muhteşem Bir Tasarım

Artık kaktüs çeşitlerinin aranjmanlarda çok daha fazla kullanıldığını biliyor musunuz? Kaktüsler pek çok farklı görünümde olabiliyor. Bunlardan biri de sukulentlerdir. Dikensiz bir kaktüs çeşidi olan sukulentlerden oluşan muhteşem bir tasarım bulmak artık çok kolay. Dikensiz ve dolgun yapraklara sahip olan bu bitkiler suyu yapraklarında depoluyor. Susuz kaldığında ise yapraklarında depoladığı suyu kullanıyor.

Bu nedenle sukulent ile hazırlanan tasarımlarda bitkiye su vermeyi unutsanız dahi hemen kurumuyor. Unutkanlar ya da bitki bakımına çok fazla zaman ayıramayanlar için ideal bir seçenek olduğunu belirtmekte fayda var. Bu harika tasarımı sevgilinize, eşinize, annenize ya da dilediğiniz arkadaşınıza her durumda gönderebilirsiniz.

sukulent-cicegi

Son Dönemin Modası Teraryumlar

Cam fanus içerisinde dizayn edilen teraryum çeşitleri son yıllarda daha fazla ilgi görmeye başladı. Sevdiklerinize çiçek buketleri yerine daha farklı bir tasarım göndermek isterseniz tercihinizi teraryum çeşitlerinden yana kullanabilirsiniz. Bu arada teraryumların fiyatlarının da gayet makul seviyede olduğunu belirtmekte fayda var. Minimum ödeme ile gayet şık bir tasarımın gönderimini yapabilirsiniz.

Kısa sürede büyük bir ilgi gören muazzam tasarımlar aşk yaşayanların da romantik bir aranjman konusunda imdadına yetişiyor. Çiftler de tercihlerini bu tasarımlardan yana kullanabilir. Her açıdan beklentilerinizi karşılayacak özel aranjman modellerine online sipariş sitemizden de göz atabilirsiniz. Sizlere en özel tasarımları en uygun fiyatlar eşliğinde sunuyoruz. Teraryum modelleri de sitemizde!