Teraryum Kaktüs Çeşitleri

Bir kara akvaryumu olan teraryum çeşitleri gün geçtikçe popülerliğini arttıran tasarımlar arasında yer alıyor. Özel günler için harika bir hediye seçeneği de olabilen teraryum çeşitleri belirli bir tema belirlenerek büyük bir özenle kurgulanıyor. Bu tasarımlar minyatür bitkiler ve minyatür aksesuarlar içeriyor. Elbette teraryum kaktüs çeşitleri kullanılarak da hazırlanabiliyor.

Hatta bu tasarımların hazırlanmasında en çok kullanılan bitkilerin başında sukulentler de dahil olmak üzere kalktı çeşitlerinin bulunduğu belirtebiliriz. Teraryumlar kaktüslerle buluştuğunda çok daha şık ve etkileyici bir görünüm kazanıyor. Özellikle boyu çok fazla uzayan kaktüs çeşitleri bu tasarımlara adeta hayat veriyor. Cam fanus içerisinde dizayn edilen teraryumlarda kaktüslerle birlikte minyatür boyda olan farklı bitkiler de kullanılabiliyor.

terarium-kaktus-cesitleri

Kaktüslü Teraryum Çeşitleri Hangi Durumda Gönderilir?

Bu tasarımların hemen her durumda gönderime uygun olduğundan söz edebiliriz. Anneler günü, öğretmenler günü, sevgililer günü ya da doğum günü gibi özel günlerde sevdiklerinize buket çiçek göndermek yerine daha kalıcı bir hediye olan teraryum çeşitlerini gönderebilirsiniz. Aynı zamanda terfi alan yakınlarınıza ya da işyeri açan sevdiklerinize dekoratif amaçlı kullanabileceği bir teraryum çalışması gönderebilirsiniz.

Tasarımların sadece evlerde değil ofislerde de dekorasyon amacıyla kullanıldığını belirtmek isteriz. Uygun koşullar sağlandığında içerisinde bulunan bitkiler canlı görünümünü korumaya devam ediyor. Aynı zamanda bu tasarımlar bir mesaj da içerdiği için son derece anlamlı bir hediyelik oluyor. Teraryum tasarımlarını online sipariş sitemizde inceleyebilirsiniz.