Vazoda Karışık Çiçekler

Şık bir vazo içerisinde dizayn edilen çiçek modelleri özellikle işyerine çiçek göndermek isteyenlerin adeta imdadına yetişiyor. Bu tasarımlar işyerlerinde vazo bulma sıkıntısından da kurtarıyor olması ile ön plana çıkıyor. Ayrıca vazoda karışık çiçekler dinamik ve coşkulu bir görünüme sahip olmasıyla da son dönemin trendleri arasında yer alıyor. Doğum gününden sevgililer gününe pek çok özel günde bu çiçekler gönderiliyor.

Çok sayıda kişi tek bir çiçek türü yerine farklı türlerin kullanıldığı çiçek aranjmanlarına daha fazla ilgi göstermeye başladı. Lilyum, lisyantüs, papatya, gül, lale, şakayık, hüsnüyusuf, orkide gibi popüler çiçek türleriyle hazırlanan vazoda karışık çiçekler açılışlarda bile gönderilmeye başlandı. Mekanı dekore etmek amacıyla da tercih edildiğinden açılışlarda bu çiçekleri tercih edenlerin sayısı da artıyor.

vazoda-karisik-cicekler

Vazoda Çiçek Aranjmanlarına İlgi Artıyor!

Artık tek renkte ancak farklı türde çiçek çeşitleri de bu aranjmanlarda kullanılmaya başlandı. Bununla birlikte iki ya da 3 farklı rengin farklı tonlarıyla hazırlanan özel aranjmanlar da estetik duruşu ile gerçekten büyülüyor. İrili ufaklı farklı çiçek türleri sadece estetik görünümü ile değil, ortaya çıkardıkları muhteşem kokuyla da mekanın atmosferini değiştiriyor.

Elbette bu tasarımlarda kullanılan çiçekler kadar vazonun şıklığının da büyük önem taşıdığını unutmamak lazım. Dekoratif vazolar kullanılarak hazırlanan aranjmanlar daha şık ve iddialı bir seçim oluyor. Aynı zamanda cam malzemeden hazırlanan, ayaklı vazo çeşitlerinin de tercih edilebildiğini belirtelim. En iyisi siz online sipariş sitemizde bu modelleri kendiniz inceleyin.