Yay Burcu Kadınına Hangi Çiçek Gönderilir

Hareketli bir yaşam şekline sahip olan yay burcu insanları dinamizmden de çok hoşlanır. Cana yakın tavırları ile dikkat çeken yay burcu kadınına hangi çiçek gönderilir sorusunun yanıtı aslında birkaç farklı çiçeği içeriyor. Bu burcun insanları genellikle en çok zambak çiçeğinden hoşlanıyor. Muhteşem bir görünüm sergileyen zambak çiçeğini gönül rahatlığı ile yay burcu kadınına gönderebilirsiniz.

Eğer yay burcu kadınına hangi çiçek gönderilir düşüncesinden çıkarak hemen zaman gönderimi yaparsanız bu kişinin çiçeğe çok iyi bakacağından emin olabilirsiniz. Bu arada zambak dışında farklı alternatiflerinizin de olduğunu belirtmeliyiz. Örneğin mor menekşeler yine bu burcun insanları için en ideal seçim olabilir.

ascicekevi2

Yay Burcu İçin En Uygun Çiçek Hangisi?

Elbette tercih edebileceğiniz çiçekler arasında papatyalar da yer alıyor. Renkli papatyalar ile hazırlanmış olan özel dizaynlar bu burcun insanları için ideal bir seçenek olabilir. Zira farklı renklerde papatya çeşitleri ya da sadece beyaz papatyalardan oluşan hoş bir buket de tercih edilebilecek çiçekler listesindeki yerini alıyor.

Bu arada size ilginç bir bilgi de aktaralım. Yay burcu insanları kurutulmuş çiçeklerden de çok hoşlanıyor. Eğer sıra dışı bir seçim yapmak isterseniz kurutulmuş çiçeklerle hazırlanan şık aranjmanlara da yönelebilirsiniz. Bu tasarımlar çiçek buketlerinden çok daha uzun süre kalıcı olması ile de cazip olabiliyor. Şoklanmış ölümsüz çiçek çeşitleri de yay burcu için ideal bir seçim olabilir.