Yeni Doğan Bebeğe Çiçek

Bebek sahibi olan sevdiklerinizi tebrik etmek ve onların bu mutluluklarına ortak olmak için çiçek gönderebilirsiniz. Çiçekler bebek tebriklerinde sıklıkla tercih edilen bir yöntem oluyor. Ayrıca artık yeni doğan bebeğe çiçek olarak gönderilebilecek pek çok özel aranjman da bulunuyor. Bu tasarımlar hem kız bebekler hem de erkek bebekler için mavi ve pembe renk seçeneklerini de sunuyor.

Oldukça şık ve etkileyici bir aranjman şeklinde hazırlanan çiçeklerin de yeni doğan bebeğe çiçek olarak tercih edilebileceğini söyleyebiliriz. Örneğin bisiklet şeklinde hazırlanmış bir saksı içerisinde dizayn edilen çiçekler, bebek tebriklerinde en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Bebek beşiği şeklinde hazırlanan saksıların da bir hayli büyük talep gördüğünü söyleyebiliriz.

bebek-cicegi

Bebekler İçin Sevimli Çiçek Aranjmanları

Aranjmanlarda olabildiğince şirin bir görünüm yakalanmaya çalışıyor. Bebek tebrikleri için kullanılan saksılar kadar çiçeklerin de dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Aslında hangi çiçeklerin kullanıldığı noktasında bir genelleme yapmak pek doğru olmaz. Aklınıza gelebilecek tüm çiçekler, bebek tebriki için çiçek gönderimine uygun olduğundan güller de dahil tüm çiçekler kullanılabiliyor.

Şık bir aranjman eşliğinde hazırlandığında farklı çiçek türlerinin de geniş bir kullanım alanına kavuştuğu aşikar. Hem küçük çiçekler, hem de büyük çiçek çeşitleri kullanılarak gayet hoş aranjmanlar elde edilebiliyor. Bu tasarımlara göz atmak için internetten faydalanabilirsiniz. Online olarak pek çok tasarım kolaylıkla incelenebilir. Aynı zamanda sipariş de verebilirsiniz.