Yeni İş ve Açılışa Uygun Çiçekler

Yakınlarınız yeni bir iş yeri açılışı yapıyorsa, çiçek göndererek tebriklerinizi ya da başarı dileklerinizi iletebilirsiniz. Ancak bu durumda yeni iş ve açılışa uygun çiçekler hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekir. Hangi çiçeklerin açılışlar için daha ideal olduğunu öğrendiğinizde, isabetli seçimler de yapabilirsiniz. Öncelikle açılışı yapılan mekanı dikkate almanızda fayda var.

Genellikle sepet ya da vazo içerisinde dizayn edilmiş olan çiçekler yeni iş ve açılışa uygun çiçekler olarak düşünülebilir. Çünkü iş ortamında demet şeklinde gönderimi yapılan çiçekler için bir vazo bulmak kolay olmayacaktır. Buna bağlı olarak sıkıntı yaşanmaması için sepetli ya da vazolu çiçekleri tercih edebilirsiniz.

[caption id="attachment_650" align="alignnone" width="700"]ascicek ascicek[/caption]

Saksı Bitkileri Açılışlar İçin Uygun!

Yaşam alanlarında dekoratif açıdan da kullanılan saksı bitkilerinin de son derece ideal bir seçim olabildiğini söyleyebiliriz. İş yerinin dekorasyonuna da hoş bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Aynı zamanda daha kalıcı bir seçim yapmış olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Elbette seçenekleriniz sadece bunlarla sınırlı değil.

İşyeri açılışlarına ferforje çelenk modellerinin de gönderilebildiğini unutmayın! Firma adına gönderimi yapılabilen ferforje çelenk modelleri aynı zamanda kişi adına da gönderilebilir. Çelenk modelleri özellikle yoğun çiçek görünümüne sahipse açılışlara büyük renk katıyor. Son olarak önerimiz kucak dolusu kır çiçekleri olacak. Rengarenk görünümü ile bahar havasını yansıtan bu çiçekler aynı zamanda enerjik bir görünüme de sahip oluyor. Haliyle açılışlar için de ideal bir seçim olabiliyor.